Γεροντολόγοι

Νάσια Πασχαλέρη

Η Νάσια Πασχαλέρη είναι διαιτολόγος με εξειδίκευση στη γεροντολογία (MSc Gerontology). Τελείωσε τις σπουδές της στη διαιτολογία-διατροφολογία στo Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη και έπειτα συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές στη γεροντολογία, με υποτροφία στο πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον στην Αγγλία.

Συνεργάζεται με τη βιολόγο-με ειδίκευση στη διατροφή Ειρήνη Πασχαλέρη και την υπόλοιπη ομάδα του NaturalHealthClinic (www.naturalhealthclinic.gr) ως διαιτολόγος-διατροφόλογος και ως γεροντολόγος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων Φροντίζω (www.frontizw.gr). Από το 2011 είναι επιστημονικός συνεργάτης της ακαδημίας μπάσκετ GBA (www.gbacademy.gr) και του κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας Αρωγή-Euromedica (www.euromedica-arogi.gr). Απ’τις αρχές του 2014 συνεργάζεται ως διαιτολόγος με το διαγνωστικό κέντρο του ομίλου Euromedica στην Κηφισιά, Αθήνα.

Σε συνεργασία με τη εταιρεία Lidl και άλλους διαιτολόγους οργάνωσε και συμμετείχε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης παιδιών προσχολικής ηλικίας του δήμου Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Ο κύριος Τι-τρως πάει σχολείο», σε θέματα υγιεινής διατροφής και άσκησης. Έχει συμμετοχή σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και μόνιμες συνεργασίες με περιοδικά και εφημερίδες όπως το περιοδικό Fitness&Spa, το περιοδικό Adore της εφημερίδας Μακεδονία και διάφορες ιστοσελίδες (www.peoplegreece.com)

Σε σχέση με την τρίτη ηλικία είχε συμμετοχή εθελοντικά στον οργανισμό AgeUΚ και έχει παρακολουθήσει και διοργανώσει ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν την Τρίτη ηλικία.

Η μεταπτυχιακή της διατριβή αφορούσε ηλικιωμένα άτομα με άνοια που ζουν σε μονάδες φροντίδες ηλικιωμένων και διατροφή και είχε τίτλο: THE IMPACT OF FAMILY VISITS ON FOOD CONSUMPTION OF OLDER PEOPLE WITH DEMENTIA IN NURSING HOMES.

Επικοινωνία

Διεύθυνση
14ο χλμ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
(800μ, μετά το ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ
Έναντι Κ.Τ.Ε.Ο. Express Service)

Τηλέφωνο
2310 38.38.53
Φαξ
2310 38.35.58
Email
info[at]frontizw.gr

frontizw nursing home (frontizwnursinghome@outlook.com.gr)

Που θα μας βρείτε

Που θα μας βρείτε