Κόστος

Πόσο θα μου κοστίζει μηνιαία η διαμονή στο Φροντίζω;

Ο σωστός οικογενειακός προϋπολογισμός δε θα πρέπει να στερεί από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας την καθημερινή ιατρική και ξενοδοχειακή φροντίδα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας διαβεβαιώσουμε, ότι η διαμονή σας στο νέο σας σπίτι "Φροντίζω", αποτελεί τη σωστή επιλογή και σας συμφέρει. 


Η διεύθυνση, επιθυμώντας  να καταστήσει προσιτές τις υπηρεσίες της μονάδας σε μεγάλη μερίδα ηλικιωμένων, διατηρεί τον γενικό τιμοκατάλογο σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Η κοστολόγηση της μηνιαίας καταβολής από την πλευρά του φιλοξενούμενου, ή του συνοδού του, προκύπτει συνυπολογίζοντας την κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου και την κατηγορία του δωματίου που επιλέγεται. Αρκεί να συγκρίνετε το μηνιαίο κόστος διαβίωσης σε μια συμβατική κατοικία με το κόστος διαμονής στο «Φροντίζω», στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται και θα απαλλάσσεστε  από τα εξής ιδιωτικά έξοδα:

ενοίκιο κατοικίας, μηνιαία πάγια έξοδα (πετρέλαιο θέρμανσης / αέριο ΔΕΗ,ΟΥΘ, κοινόχρηστα), χαράτσι ιδιοκτησίας, επιδιορθώσεις οικιακών βλαβών, κόστη συντήρησης, 3 πλήρη μεσογειακά γεύματα, καθημερινή ιατρική παρακολούθηση, 24ωρη φροντίδα από πτυχιούχους νοσηλευτές, υπηρεσίες καθαριότητας (καμαριέρα, πλύσιμο και σιδέρωμα ρούχων),τακτικές συνεδρίες με φυσικοθεραπευτή, παρακολούθηση από ψυχολόγο,24ωρη φύλαξη κ.α

Επικοινωνία

Διεύθυνση
14ο χλμ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
(800μ, μετά το ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ
Έναντι Κ.Τ.Ε.Ο. Express Service)

Τηλέφωνο
2310 38.38.53
Φαξ
2310 38.35.58
Email
info[at]frontizw.gr

frontizw nursing home (frontizwnursinghome@outlook.com.gr)

Που θα μας βρείτε

Που θα μας βρείτε